YRITYKSILLE & RYHMILLE

Seikkailuja kaikenikäisille ja -kokoisille ryhmille

Suunnitellaan yhdessä työporukalle, luokkaryhmälle tai polttariseurueelle pulmientäyteinen seikkailupäivä. Voit tiedustella usean ryhmän varauksia, tapahtumapaketteja ja räätälöityjä pelejä juuri sinun tarpeisiisi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan lisää!

info@leveladventures.com
(+358) 50 535 156

Olemme yhteistyössä rakentaneet ulkoilmaseikkailuja niin paikalliselle yliopistolle, lähiseudun kouluille, yritysten kevät- /kesäpäiville kuin myös toiselle pakohuonepeli yrittäjälle. Innovoimme innolla uutta ja laskemme mielellämme tarjouksen täysin teille räätälöidyn ja rakennetun pelin toteutuksesta. Saat varattua kauttamme myös piknik-eväät, juhlatilan, pakohuonepelejä, taikurin shown tai vaikka oluttynnyin Olarin panimolta. Ota yhteyttä jo tänään!

Pelit laskulle

Tarjoamme usean pelin varauksille mahdollisuutta maksaa pelit laskulla tai Visma Pay maksulinkillä. Laskutuslisä 10€, maksuehtona 10pvä ja laskutuksesta tulee sopia ennakkoon sähköpostitse. Tilaa pelit sähköpostitse seuraavien tietojen kera, niin saat vuorokauden sisällä paluuviestinä pelikoodit seikkailuun.

  • Laskutustiedot (suosimme verkko- tai sähköpostilaskutusta, mutta järjestelmä vaatii myös postiosoitteen)
  • Pelin nimi
  • Kuinka monta pelikoodia
  • Millä kielellä

Esimerkiksi: 2x Meltdown suomeksi ja 1x englanniksi.