Etusivu | Uutiset | Viihde | Urheilu | Talous

Kesävihaaja Ikirouta iskee jälleen: Juhlakansa varokaa!

Kesäpäivän huolettomuuden ja ilon keskellä vaanii vaara! Kesävihaaja Ikirouta on herännyt talviuniltaan ja aiheuttaa tuttuun tapaansa tuhoa niin kesäjuhlissa, uimarannoilla kuin eväsretkilläkin. 

Kesävihaajan teot ovat herättäneet närää niiden keskuudessa, jotka arvostavat kesän positiivista henkeä. Suvi Krogenen kertoi tunnelmia järjestämistään grillijuhlista, joihin kesävihaaja hyökkäsi jääpalasateella: ”Yritimme vain pitää hauskaa, ja sitten tämä tumma hahmo ilmestyi kuin tyhjästä ja pilasi kaiken. Mölkky-turnauksemmekin jäi kesken!”

Paikalliset viranomaiset ovat saaneet lukuisia valituksia, mutta eivät ole toistaiseksi kyenneet saamaan kiinni tekijää, joka toimii nopeasti ja katoaa sitten kesäyön hämärään. ”Olemme ottaneet yhteyttä asianajotoimistoon saadaksemme apua tutkintaan. Kehotamme kuitenkin kaikkia pysymään valppaina ja ilmoittamaan havainnoista välittömästi.” kommentoi paikallisen poliisilaitoksen päällikkö. 

Uhan kasvaessa kesäjuhlien järjestäjät joutuvat sopeutumaan, toteuttaen tiukempia turvatoimia. Onneksi kuitenkin Ikiroudan parhaista yrityksistäkin huolimatta, kesän sinnikäs henki loistaa kirkkaana. Myös Suvi Krogesen Mölkky-turnaus sai jatkoa. Suvi kertoo että hänen  onnennumero on 13, ja se olikin avain turnauksen voittoon!

Kesätoimittaja: Kukka Kesätuuli
Julkaistu: 7.6.2024 

Luitko jo nämä?

Kesävihaaja jäädytti Tikkurilan maauimalan 

Perjantai 13. sai ikävän käänteen kun Auringonpalvojat ja uimarit joutuivat odottamaan altaan sulamista jopa 72 tuntia! Tikkurilan maauimalan johtaja arvioi jään sulattamisesta aiheutuvan yli 10 000 euron tappiot.

16.07.2023

LUE LISÄÄ

Testaa asuuko sinussakin pieni kesävihaaja!

Tämä pikainen testi kertoo kuinka paljon rakastat talvea ja vihaat kesää. Oletko Ikiroudan kannattaja vai kesälähettiläs? Vastaa kolmeentoista kysymykseen niin saat tietää!

13.6.2023

TEE TESTI TÄSTÄ